Na, szevasztok békafannok!!!
Csak tegnap este sikerült hazajutnunk budapistáról, de annyit el kell mondanom, hogy Kovács Attis cimoránk kést szorított a nyakunkhoz, és azt mondta, hogy belénkvágja, ha haza merünk menni vasárnap, szóval vitának nem volt helye...Attikám ezer köszönet mégegyszer a szállásért meg az ellátásért, meg azért, hogy elviseltél három ekkora tukkó állatot.
A koncert szerintem király volt, hoztuk a szokásos színvonalat, bár beszart az az átkozott effektem pont a kedvenc számom kedvenc részénél, és egy percre elhallgatott a gityóm, de amúgy minden rendben volt.Külön köszönet a másik két bandának (Watch My Dying, Dimvision).Nagyon királyak voltak mindketten.
Az afterparty brutáis volt.Matta részegre ittuk magunkat.Ez alap.Ottó mindenkit (nemre való tekintet nélkül) meg akart dugni.Pár embert (aki nem futott elég gyorsan) sikerült is. Solartom barátunktól meg kaptunk egy csomag békás haribot, én teletömtem a pofámat, jól összecsócsáltam, és azt nyitogattam brekegve a felém tévedő gyanútlan metalosokra.Reggel értünk Attis albérletébe olyan 7 körül, de ez a két állat(Ottó, Attis) már de. 9-kor újra részegek voltak.Szóval kenmény volt.
Álljon itt két kép ama nemes pillantról, amikor Atikánkat köszöntjük fel születésnapja alkalmából még a koncert előtt.Egyes Varso tagok is láthatóak a képeken.Az üvegben ultrabrutál mágocsi brekkencs pálinka található.