Nos igen! Mint mondtam, minden megoldható, pl. hogy vannak tiszta lezli nélküli csupasz alapminták is benne (összesen egyébként 141 minta figyel 32MB-on) és egy preset 4 ilyen alapmintát tartalmazhat (layer). Minden layer úgy paraméterezhető, amit nemsok szinti tud! Pl. 24 "bedrótozás" v. PatchCord /layer! Paraméterek természetesen össze is vonhatók egy virtuális drótra és +12 drót van külön egy preset vezérlésére (az egyes layereken felül!) Mindezek 64 forrásvezérlo közzül rendelhetok 64 céleszközre, szabadon. Tehát nem jelenthet gondot semmi ha nagyon akarjuk, bár ezek kissé körlülményes és hozzáértést igénylő dolgok, de végülis az Emu mégsem az orgonáiról vált híressé! Ezek ugyanis színtiszta szintetizátor építési elemek. Azért most hogy direkt ezért átfutottam a gépkönyvet, van 1-2 okosság amit Emuék kizárólag a Hammond imitáció miatt raktak, csak a B-3 modulba! Ilyen pl. a perka monofonitásáért felelő: PRESET MODULATION PROCESSOR. Én korábban azt hittem ismerősöm Vintage Keyse nyomán hogy itt is egy kalasnyikov szintjén fog kerregni egy glissandónál a hang, de ez KÖZEL SINCS ÍGY! Nagyon akkurátus a modellezés! Van is a g.k.-ben egy ronda ábric erről, aláírva, hogy ez nem egészen a könnyen értelmezhető dolgok egyike :)
Na nem akarom tovább húzni-nyúzi ezt a "fingfurészelést", én bőven azt mondom hogy az áráért még dísznek is megteszi ez a dobozka, viszont a demói alapján nem biztos hogy megítélhető pozitívan, mindenképp egy személyes találkozást igényel őkelme! Ami meg a drawbar hiányát illeti, sampling alapon ezt szinte lehetetlen megoldani ellenben ott vannak a csupasz minták baronként, azzal lehet pepecselni.
Ami még kiderült, hogy ez csak 2db 32MBos bovítokártyát tud fogadni 4 helyett, de lehet pl. FlashRom is benne amibe saját minták tölthetok.
Végül egy kis háttérinfó, mit is hallunk belőle és kik/mik által:
hátha mond vkinek vmit...