futobab Creative Commons License 2005.05.16 0 0 19
> Nekem nem titkolt célom volt, hogy guruljatok be, és csináljátok meg.
Szerintem nem, de ez valószínűleg a kutyát sem érdekli.

> Masszív reklámot neki! mindegy milyen áron.
Nem, számomra a buta, vagy feleslegesen ismételt reklám zavaró, nem javaslom! A finom reklám ott éri el a célját, ahol kell. Pályázati képek kellenek ide, minél több, minél előbb. A fórumot olvasok már értesültek a dologról, ők lesznek az első fecskék. Szándékosan olyan a leírás, hogy bármikor lehet feltenni képet, akár már most is. A suttogó reklám ismert és sokszor bevált fogás. Érdekes, sikertelen kampányról még nem is hallottam!

> Birdie támogatása nélkül még annyi publicitást se fog kapni, mint eddig, anno se vitte túlzásba.
Pont ezt akarom kikísérletezni! Szerintem a hírek között egy pársoros, sablonos iromány érdektelen, én például csak a képeket nézem az oldalon, de azt szinte mindet. Sokan vagyunk így!

> Esetleg kéne tőle engedélyt kérni a pályázat kategória használatára! Elvégre az erre van!
Nem akarok. Olyan a szabályzat, hogy szerintem nem lehet neki belekötnie, de nincs is az adminra szükség, hogy sikeresen legyen. Ráadásul ellenkezne az alaptermészetemmel:-)

A kategóriák külön izgalmasak, például aki légifotó kategóriában pályázik, különdíjra számíthat a felsorolt keretből!
Előzmény: mutty.hu (18)