RTH41 Creative Commons License 2005.05.14 0 0 78
Kedves panellakó nyuszitap!
Személyesen érintve vagyok a témában, amiben erről itt beszéltek.
Míg nyuszitap-ként is gyanús volt, hogy milyen vehemenciával ajánlgatod a lámpát, most már egyértelmű számomra is, hogy forgalmazó vagy, tehát bizniszelsz vele.
Leírtam – törölve lett – kipróbáltam a lámpát – INGYEN (egy forgalmazótól kaptam kölcsön) és nem használt a psorira. Írtuk egy páran, hogy nem vált be. De Te ennek ellenére csak erősködtél, hogy igenis – csak vegyük meg és kétségbevontad a több, mint 20 éve praktizáló bőrgyógyász főorvosom véleményét.
Azóta még egyszer rákérdeztem az orvosomnál: napi rutinban használja a lámpát különböző bőrbetegségek, bőrsérülések kezelésére – INGYEN rendelési időben. Tehát, ha akarom bármikor kipróbálhatom. Személy szerint meg van győződve róla, hogy ellenjavalt a használata psori esetén, mivel sejtnövekedés serkentő hatása van és a psori pontosan ez.
Ne menjünk bele szakszövegek (főleg marketing anyagokban találhatók) beírásával. Szerintem az orvosi, biokémiai, sejtbiológiai szakzsargont mellőzd, bízd a szakemberekre.
Tudod, 20 éve kezel és eddig még nem csalódtam benne, ellenben a sok hozzád hasonlóban, kik felelőtlenül árulnak mindent, ami jobb esetekben nem árt. Kb. 1,5 milliót költöttem már rátok 20 év alatt – elég volt!
Drágállottad gyógyszereket, kenőcsöket és holmi spekulációt képzeltél mögé. Én jelenleg havi 980 Ft-ot költök a betegségemre 4 hónapig és képzeld el meg tünetmentes leszek - egy darabig.
Ha már a gyógyszert drágállod, a lámpa 100 eFt-os ára nem?
Miért nem úgy indítottál a topic-ban:
Sziasztok, próbáltátok már a B-lámpát?
Igen? Nem vált be? Hogy-hogy… na figyeljetek ide, én odaadom kipróbálásra 1-2 embernek INGYEN – megfelelő garanciákkal (pl. szerződés) – és az én instrukcióim szerint használva valszeg tudok segíteni.
Biztos lett volna jelentkező – ha meg beválik, akkor esetleg vevő is.
Olvass vissza, hány, de hány természetgyógyász módszert kipróbáltunk kemény pénzekért, a semmit kaptuk vissza.
Még csak tőled hallottam először, hogy erre is jó a lámpa és állítólag ettől gyógyultak meg psoris ismerőseid. Érdekes, én még egyet nem hallottam…

Remélem, nem törölnek ki...