LaurensHammond Creative Commons License 2005.05.12 0 0 1720
A T az mar mas!:-) Amugy meg a T 100-as jol szolt a Balazs Feco kezei alatt, igaz, lehet egy jo csoves fa Leslie-vel volt megtamogatva a hangja:-) Gyere parsze barmikor szivesen latlak, es varlak a boltomban! Kecskemet, Vorosmarty u, 6 Victor Audio a neve, 11-18-ig ott vagyok, es szolnak a jo zenek, es az igazi Hammond:-)Joey-t en is imadom, es varom is hogy juli 20.-an lathassuk itthon! Viszont van tole vagy 7-8 cd-m biztos, de ezt a Danny Gatton félét nem hallottam meg...Et milyen, rendesen Hammond-on nyomja vegig, mi a lemez cime? Barbara "barbi"-t meghat mar volt szerencsem az elmult harom evben 3x latnom! Elsozor itt helyben Kecskemeten, mert a Jazz festival keretein belul, Ő volt a fo vendeg...marha jo volt!!! Igaz nekem a Hammond hangja nem olyan ordas, mint egy Jimmy Smith jobb lemezen pl, de azert szep, es noies, meghat ahogy jatszik....az summa cum laude!:-) Akkor most nincs is igazi hanggeneratoros Hammond-od? Persze a B3 a csucs, de A100, C3 detto, csak jol legyen osszekotve a Leslie-vel....stb stb Hol ultel mar amugy B3 mogott, emlitetted!? Majd osszeveted az A100-al, hogy olyan e a hangja!?:-)Szerintem az lesz! Sam Paglia-t ismered e? Ő egy olasz orgonista, de valmai katharzis az urge!! Ajnlom, vagy majd cserelhetunk is ha jossz.
Előzmény: hammond-b-3 (1718)