panellakó Creative Commons License 2005.05.12 0 0 59

Először is, ami egészségügyi tanácsot adtam, (méregtelenítés, immunerősítés, nem csak a külső tüneteket kezelni,  hanem a belső kiváltó okot is figyelembe kell venni, stb.) nem kell hozzá még egészségügyi végzettség sem, elég, ha tájékozott vagy. Egy olyan termék használatáról beszéltem. amit világszerte elismernek használnak, és folyamatosan bővül a használati területe.

Természetesen nem a Te hibád, ha nem ismered, ezért van rám szükség.

A Bioptron lámpa, engedélyeztetett orvostechnikai eszköz, az Unióban (93/42 EEC)

számos tanusítvánnyal rendelkezik:  minőségbiztosítési t.(DEKRA), minőség biztosítási rendszer t. SQS tanusítvány, IQNET t.

A használata, illetve tanácsadás, tájékoztatás, ismertetés területén nincs egészségügyi végzettséghez kötve, mivel mi nem gyógyítással foglalkozunk, hanem a termék használatának területeivel ismertetjük meg az embereket, de természetesen az  egészségügyben dolgozók is foglalkoznak a Bioptron lámpa értékesítésével. Tehát az eddig ismert nemzetközi és magyar orvosi tapasztalatokat adjuk tovább. Ami még fontos, a betegektől is sok hasznos visszajelzést kapunk, ami nekünk is segítség. Ami a végzettségem illeti, abban nincs hiány:).

Az orvosokkal kapcsolatban írt megjegyzéseddel vitatkoznék. Abban egyetértek, hogy az orvos ismeri legjobban a betegét, betegségét, Tehát az orvosé  a felelősség.

De elfogadható indok nélkül, általánosítva, hogy a psoris betegeknél a Bioptron lámpa használata ellenjavalt, na ez az, amivel nem értek egyet. Aki ismeri a Bioptron lámpa használatát, müködési elvét, tanult sejtbiológiát, diplomás orvos

az ilyet nem mond. Ha meg nem ismeri, akkor miért nem azt mondja, nem ismerem az eddigi tapasztalatokat, ezért én nem ajánlom. SZERINTEM IGY LENNE ETIKUS

Mit értesz azon, hogy valamit reklámozni csak írásos engedéllyel lehet? Amikor a gyógyszerekről írnak, az nem reklámozás? Azt honnan tudod, kit takar a nicknév? Én legalább egyenes vagyok. Felajánlom a segítségem. Itt a segítségen van a hangsúly. Tanácsot adok a használatához, és segítek, ha Valakinek szüksége lenne a termékre.

Ha elolvastad a hozzászólásokat, akkor láthatod, sok embernek van szüksége segítségre.

Sajnálom, hogy rossz tapasztalataid vannak, de most tévedtél.

Ha szeretnéd megismerni Te is a terméket, szívesen segítek.

Előzmény: Deibler úr (58)