hammond-b-3 Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1718

Hi Laurens, sorry, igazad van. Nem az A, hanem a T-sorozatra gondoltam, tudod azok a beépített kazettásmagnós "csodaszerek" - T400, T500, stb.

Kecskemétre szívesen elmegyek majd, ha meghívásnak tekinthetem, amit az imént írtál! Nagykőrösön vannak rokonaink, Kecskemét onnan már csak egy dobás.

M100 illetve M111 - tudod, ez mindig ízlés dolga... A B-3 se mind egyformán szól, na meg persze az sem mindegy ki, meg hogy játszik. Nekem Joey de Francesco a "non plus ultra". Van egy CD-m Danny Gatton-nal - ha gondolod, szívesen elküldöm. Még a nem egészen 3 éves fiam is total bezsongott tőle - ezt halálos komolyan mondom!

Barbie-babát (Barbara Dennerlein) ismered? Szerintem ő is nagyon jó.

Visszatérve az "ízlés dolgára", ez tényleg annyira individuális. Amikor eladtam 3 éve az M100-t, vettem egy Roland VK-7-t, azt mondták, az a legjobb "wannabe". Csak éppen a digitális hang az agyamra ment, a felső oktávokon visított mint egy csecsemő. Van aki meg odáig van érte. A VK-8 meg aztán a totális torzszülött, de legalább waterfall-billentyűzete van. Hammondék XB-2 je, meg az XK-cuccok - borzadály. Na de nem szidom őket tovább :-)  Egy biztos és ezzel gondolom egyet értesz velem: A csúcsok csúcsa a B-3. De ugye mint írtam, az ízlések különbözőek és én ezt maximálisan tiszteletben tartom. 

Előzmény: LaurensHammond (1716)