(dont) lie to me Creative Commons License 2005.05.10 0 0 83
Szavasztok! Lehet, hogy a Yazoonak (SAJNOS ) 1983 nyarán vége szakadt, de attól még a Topic mehet tovább!!! Hova letettek??? Gas, Giorgio-ról tudom hol vannak :) :) :) [erasure fórum]... 1ébként gyertek oda ha ez nem akar menni, nem tudom hányan ismeritek az Erasure zenéjét de NAGYON KIRÁLY legalább olyan jó mint a Yazoo volt, vagy a korai DM. Aki nem tudná: Vince Clarke volt a DM alapító tagja és 1980-1981 ben a dalszerző. Utána a Yazoo (kisebbik) fele :) a számok felét ő komponálta, és írta. Utána kisebb-nagyobb próbálkozások utána megalapította az Erasure-t. Szóval nem esett messze az alma a fájától. Én megpróbálnék lefordítani egy pár Yazoo számot HA valakit érdekel. Írjatok!!! Most hallgattam meg vagy eg yév után a Best Of-ot és elég sok emlék jött a tavaly nyárról ..... Zseniális számok! Szerintem a legjobbak: Only You, Dont Go, Anyone, Mr. Blue. Lehet, h érezni a You & Me Both-on a véghangulatot, de zseniális. az Upstairs At Eric's az inkább befutó az utóbbi talán mélyebb, melankólikusabb de mind2 ugyanolyan jóóó. Zseniális. Üdv