Freddy56 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 870

Szia Don Palesz!

Ördögöd van! Az!!  A télen én is - mire észrevettem - kaptam egy erős fertőzést. Ha jól emléxem, Zolone nevű rovarirtót használtam (ezt a kertben szoktam egyébként használni, az ehhez hasonló mocskok ellen). Ami megmaradt, körömmel kapargattam le. (de jó a dohányból kioldott lé is - mint hallottam, illetve olvastam a Neten, csak ezt még nem próbáltam, nem tudom, mennyi cigit kell feloldani 1 l vízben). Még most átnézem pár hetenként, ma is találtam úgy 6-7 szörnyet.

Nekem is van ilyen, nem fagyálló - nemes szemről beszemzett - citromom. Arra készülj fel, hogy a 3 bimbó nem jelent 3 termést, mert ezeknél van külön - ahogyan én nevezem, mert nem tudom, mi a helyes - fiúvirág és lányvirág. A fiúknál csak porzó van, bibe nincs! A lányvirágnál van bibe, ha ez bepozódik, és nincs semmi probléma, lesz termésed! Nálam most virágzik az egyik, eddig 14 virág volt, ebből 3-ban volt bibe, azaza, ha mind kifejlődik, a sok virágból lesz 3 citrom. (tapasztalat: még borsónyi korában is ledobja a kis cirtomot a tő, ha egy kicsit szárazabb a földje). nagyon érzékeny a nedvességre!!

Előzmény: Don Palesz (869)