Simi23 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 1607

Minden rendben van nálad? Mert elég nagy problémákat vélek nálad felfedezni! Úgy írsz a városról, mintha ott csak a rendőrség lenne és mindenki azt csinálja, amit ők mondanak. Ez teljességében egy baromság, mert nem így van. Ha valami bajod volt a meccsen a rendőrökkel, akkor azt velük beszéld meg és ne minket meg a várost alázd meg emiatt, mert nem szolgáltunk rá! A mostani balhéról semmit nem tudok, mert nem voltam a meccsen, ezért azt sem tudom, hogy ott hogy viselkedtek a szurkolók. De azt tudom, hogy a pécsiek ellen indokkal léptek föl. Igaz lehet, hogy a gumibotból az is kapott, aki nem szolgált rá, de sajnos ezt a rendőrök nem tartják szem előtt, csak ütik akit érnek! (de ez nem csak itt van így) A pécsiek ellen már csak akkor léptek föl a rendőrök, amikor már félig lebontották a vendégszektort és repültek a székek, valamint egy vasrúd is, ami ugye nem tartozik az szurkolási eszközök közé! De ha bármi sérelem van az miatt, hogy netán nálunk a pécsi és a fehérvári szurkolók érkezésekor sok rendőr van szolgálatban, az csak azért van, mert már ez a két szurkolótábor Kaposváron és környékén letette a névjegyét és csupán csak elővigyázatosak.

A továbbiakban légy szíves ne úgy állítsd be Kaposvárt, mint egy rendőrváros, mert ez nem igaz és történtek már atrocitások más városban, ahol pl egyértelműen rendőri túlkapás volt, tehát nem egyedi az eset, meg nálunk nem is olyan rossz, mint amilyennek leírod!

Előzmény: VIOLA_ (1598)