EbiHall Creative Commons License 2005.05.09 0 0 1577

Sziasztok!

 

(Külön üdv Malénának, akkor akadtam rátok, mikor az ő "személyazonosságát" kutattam! :-) Köszi, Maléna, hogy rámköszöntél a Búvártopicban!)

 

Szóval a hétvégén megsütöttem a itt lelt Sajtos-sonkás-újhagymás muffint.

Egész jó lett, szóval nem rontottam el, csak egy kicsit alulfűszereztem, de mindegy.

A páromnak nagyon izlett, és tulképpen nekem is.

 

Azt szeretném kérdezni, hogy ezzel a muffinnal nem ment-e el már valamelyikőtök kicsit olaszos, pizzás irányba?

 

Maradt ugyanis pár kanál pritaminpaprikás-padlizsános krémem, amit húsra kenve kellett megsütni. Finom volt, bár a padlizsánt nem sikerült felfedezni benne, inkább paradicsomos-paprikás.

Szóval az lenne az ötletem, hogy némi tej-áldozat (vagy joghurt a recept szerint, csak azt én nem szeretem) után belekeverhetném a tésztába ...

 

Szerintetek?