paprikajancsy Creative Commons License 2005.05.07 0 0 1255
Kedves Rebelx!

a.) Soha nem voltam még regisztrálva az Index fórumba, csak néha jártam ide olvasgatni, de sikerült elolvasnom egy olyan hozzászólást, ami mellett semmilyen körülmények között nem lennék hajlandó szó nélkül elmenni... Éppen ezért csak most regisztráltam, és ezért elnézésedet kérem. Mindenesetre kikérem magamnak az EGYNICKES BUNKÓ meghatározást, amihez azért hozzátenném, hogy nick nem egyenlő hozzászólás, és szerintem Te az egy hozzászólásos, ellenben többnickes bunkókra gondolhattál velem kapcsolatban. Meg kell nyugtassalak, hogy bármikor szívesen reagálok a hozzászólásokra, akármilyen hangvételű legyen is, de továbbra is inkább olvasgatnék, amennyiben nem gond.

b.) "Menj le a sarki kocsmába, ott villoghatsz két sör, két feles között, paraszt."
Ez a mondat viszont nagyon rosszul esett... Hiszed vagy sem, nem tartozom abba a társadalmi osztályba, aki a fenti tevékenységet folytatja. Néha szoktam a barátaimmal sörözni, de helyszínül a sarki kocsma helyett valami kultúráltabb helyszínt igyekszünk választani, ami rendszerint össze is jön. Továbbmennék, az előző hozzászólásom alapján sem lehetett egyértelműen következtetni arra, hogy mégiscsak ilyen lennék. De Te mégis megtetted, és nagyon durván lerohantál... Szerintem gondolkodj el ezen, mert a tiédhez hasonló hangvételű hozzászólások általában a hozzászólót jellemzik, és nem a megszólítottat, legalábbis az én értékrendem szerint.

c.) Elnézést kértem mindenkitől, akinek ez rosszul eshetett... Korábbi hozzászólásaid alapján nem gondoltam vona, hogy Te pont közéjük fogsz tartozni, ám így alakult, és picikét sem bánom. Én úgy érzem, hogy néha bunkónak kell lenni, fel kell vállalni a saját gondolataimat, amik - mint beigazolódott - nem csak az én fejemben fogantak meg. Az egyik dolog, amit legjobban gyűlölök, az álszentség. Ekkora álszentséget már rég hallottam, és megfelelően fel is húztam magam. Ha nem reagálatm volna, ugyanolyan álszent lettem volna, mint a hozzászóló. Én az álszentség helyett inkább a bunkóságot választottam, és fogom is választani a későbbiek során is. Viszont visszafogtam magam, és a lehetőségekhez képest intelligensen reagálatam.

paprikajancsy@freemail.hu - ha valaki nem akarná szétoffolni még jobban a topikot...
Előzmény: Rebelx (1249)