Törölt nick
2005.05.07
|
|
0 0
1566
|
Szerintem Prukner nem csak azért lenne jó, ha maradna, mert relatíve olcsó, ennyire azért ne értékeljük le az elmúlt kilenc - kétségkívül szarul sikerült - forduló alapján. Csinált egy csapatot, amelynek azért még jó esélye van bentmaradni (ezt ezelőtt 34 évvel mondhatta el magáról utoljára a Rákóczi, a '87-es csapat a bajnokság e szakaszában már biztos kieső volt) és a következő években megkapaszkodni az NBI-ben - feltéve, ha nem engedik szétfutni a csapatot és az edzőt, akik ezt elérték! Bármilyen változtatásról szerintem most már csak a bajnokság befejezése után érdemes és lehet beszélni - ha egyáltalán szükség van rá. Szerintem ez a fúrás-faragás a rossz formánál is többet árt a csapatnak.
Nagy hülyeség lenne hagyni, hogy a fúrógépek akarata érvényesüljön. Mindenkinek rossz lenne, a csapatnak, a szurkolóknak és a városnak is - ne felejtsük el, hogy azért komolyan támogatja a csapatot. Mondjuk mi csak annyit tehetünk, hogy minél többen kimegyünk a meccsekre (a szurkolásra és a bevételre is szüksége van a csapatnak), meg esetleg azt, hogy megírjuk a véleményünket - talán olvassák néhányan az érintettek közül - , de ezt tegyük is meg! Néhány ezer ember véleménye talán számít ennyit egy nem egészen 70 ezres városban.
HAJRÁ RÁKÓCZI!!! |
Előzmény: the pertő (1565)
|
|