Törölt nick Creative Commons License 2005.05.07 0 0 22
Ócska tolvaj vagy!
Lopott névvel dicsekszel?
Hülyék Bukarest!
Gyere holnap is!
Heeeeeeeeheeeeeeeeeeeee................

"A cselekmény leplezésével kapcsolatban el kívánom mondani, hogy a fent említett Tóth Andrással történt találkozóra nem az én kezdeményezésemből került sor, ő vette fel velem a kapcsolatot dr. Bánáti János közvetítésével. Tóth András két okból kezdeményezte a találkozónkat, az egyik oka az volt, hogy tájékoztassam őt a banknál, illetve a bróker cégnél történt szabálytalanságokról, a másik oka pedig az volt a megbeszélésnek, hogy hozzám illetve a szabálytalanságokhoz milyen kormányzati, illetve MSZP-s személyek kapcsolódnak.” – Kulcsár Attila gyanúsított kihallgatása, Fővárosi Főügyészség, KÜO.14.239/2003/451-XVI.

Részemről az volt a találkozó célja, hogy megakadályozzuk a bank-botrányt és ennek érdekében a megfelelő kormányzati szinten vegyék fel a kapcsolatot a bank külföldi tulajdonosaival ennek érdekében. Én ezt a kérésemet előadtam Tóth Andrásnak, ő egyetértett velem azzal hogy célszerű lenne elkerülni a bank-botrányt, ezért megígérte, hogy beszél a pénzügyminiszterrel, és ennek eredményéhez képest megteszik a lehetséges lépéseket. Én utólag arról értesültem (már nem tudom honnan), hogy László Csaba tárgyalt a bank vezetőivel. Én Tóth András kérdésére feltártam azt, hogy bűncselekményeket követtem el, elismertem, hogy az ügyfelem számlái terhére jogosulatlan műveleteket bonyolítottam le, és ebből több milliárd forintos hiány keletkezett. Előzetesen azt kérte tőlem Tóth András, hogy amennyiben lehet a találkozóra dokumentumokat is hozzam magammal. Tóth András kérésére tájékoztattam arról is, hogy kik azok az MSZP-hez köthető személyek, akikkel nekem bármilyen kapcsolatom volt illetőleg akik valamilyen módon érintettek az én ügyemben.
http://www.mno.hu/index.mno?cikk=282577&rvt=2