tracy71 Creative Commons License 2005.05.06 0 0 746
Kedves Kinszky! Szívesen segítek, csak egy kicsit zavarban vagyok: nem tudom mennyire vagytok járatosak Szolnokon. Amennyiben tudod, hová épültek a multi bevásárló áruházak (Cora, Praktiker, Obi) -vagyis a Szandai rét-, úgy onnan már nagyon könnyen megtalálod a Zöldpart kertészetet. A belvárosból az áruházak felé vezető út egy körforgalomba torkollik, onnan Szajol felé kell lekanyarodni (tehát körforgalomban balra) és itt már egy egyenes úton kell haladnod. Mielőtt átmennél a Holt-Tisza felett a parton jobbra van egy kis út, ott le kell kanyarodnod. A lekanyarodás után kb. 50 m és már meg is találtad a kertészetet. A másik kertészet amit előnyben részesítek, az Rákóczi-újfaluban van. Úgy találsz oda leghamarabb, ha Szolnokról elindulsz Martfű felé. Elhagyod Szolnok-Szandaszőlőst, Rákóczifalvát, és ezután következik Rákóczi-újfalu. A település határában közvetlenül az út mentén megtalálod a lerakatot. Remélem segítségedre lehettem. Jó vásárlást! Az abonyi kertészetben még nem jártam. Milyen a "felhozatal"? Tracy
Előzmény: kinszky (745)