Azért ezek az értékek nem olyan rosszak! Érdekes, hogy Téged befektettek a profil miatt. Ők adták a kaját? Amikor az első terhességnél nekem csinálták, ambuláns vizsgálat volt, és mind a 6 étkezést magamnak kellett biztosítani.
Amikor meg az inzulin miatt pár napra be kellett feküdnöm, a saját vércukor mérőmmel mértem a cukrom magamnak, a kutya nem ellenőrizte. Sőt még a kaját sem úgy kaptam, mint aki cukros. Csak reggelit, ebédet és vacsit adtak (de ez sem cukros diétás volt), a tízórait uzsonnát, meg utóvacsit magamnak kellett biztosítani. Ez bentfekvés alatt elég izgalmas dolog. Szegény férjem állandóan nagy pakkokkal járt be a kórházba, hozta a gyümölcsöket, kefírt, stb. Szerintem az egésznek semmi értelme nem volt, de azért végig kellett csinálni.
A cukor miatt már a 38. hét elején be kellett volna feküdnöm, csak az mentett meg, hogy tömve volt a kórház és nem volt hely. Így a 38. hét végén feküdtem csak be, és a 39. hét közepén meglett a baba. Persze császárral, mert állítólag a fájások is emelik a vércukrot. Ja, és az inzulint már a szülés napján nem is kellett beadnom és utána sem.