vitya85 Creative Commons License 2005.05.05 0 0 8429
Szia! Az előző hozzászólásomban épp azt elemeztem, hogy az összes leendő meccsére már eladták az összes jegyet, így elég nagy csapás lenne a szervezőknek, ha lemondaná. Ezen felül még bizonyos összeget is kéne fizetnie, ha nem állna ki.
Félre ne érts, én is azt szeretném, ha játszana, és a depresszióját félretéve szarrá verné Hendryt! :)

Azt szeretném még megkérdezni, hogy ugye szatelliten tudod fogni a DSF-et? Nekem is volt egy időben, csak az építkezés miatt le kellett szerelnünk. Miután befejeződött, kihívtunk egy szakembert, aki fél millió forintért [!!!!] lett volna hajlandó a meglévő antennát visszaszerelni! Majd hanyatt vágódtunk az ajánlatától, amit persze nem fogadtunk el. A szüleim erre tudtom nélkül egy ismerősnek odaadták az antennát, mondván, hogy úgyse kell… én meg kérdeztem magamtól, hogy bezzeg ő fél millióért fel tudja szerelni? Persze, hogy nem, csak mi egy szélhámost fogtunk ki…
Azóta is nagyon dühít a dolog.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy te hogyan jutottál hozzá, és milyen árban? Ha szabad ilyet kérdeznem.
Előzmény: Justice Dr. (8428)