djuice
2005.05.04
|
|
0 0
1692
|
Tehtube mondott némi dolgot az Absoluteon Barbara Dennerleinről, gondoltam inkább itt folytatnám, mivel ott nemsok senki járkálgat közülünk.
(boszorkányos lábtechnikájáról volt szó)... Nekem sokáig Rhoda Scott néni volt a nagy bajok. Emléxem, mikor anyám egyszer elárulta hogy ő egy néni (voltam vagy 7-8 éves akkor :)) teljesen lelombozódtam, mert azt hittem jól zenélni csak férfiak tudnak, a Rhoda név meg nem tűnt akkori fejjel túl nőiesnek. hihihi!
Barbarát nem túl rég ismerem, vagy 3-4 éve láttam egy szilveszteri műsorban a 3sat-on, ő volt az egyik műsorvez. ui. a jazzről szólt akkor egész nap minden, Armstrongtól-Hancockig. Na ott nem semmit művelt le a lábaival-kezeivel és rájöttem, hogy ő az a Barbara Dennerlein akitől van egy B3 sampling CD-m is. :)
Tavaly megint elcsíptem a 3saton egy Rhoda Scott néni koncertet és az utolsó pár számot duo játszották Barbarával. (meg persze a dobos Daniel Humair-el, aki meg a férje Rhodának asszem) Szegény Scott mama rendesen alul maradt Barbival szemben... Na fogjuk gyorsan rá azért mert kissé "ráncosabb" már Barbaránál, meghát az ízületek... :)))
Cső bátyó! Ha tudnál részletesebben mesketélni a Bécsi buliján látott-hallott dógokró, akkor megköszönném, mivel már meg akartam kérdezni párszor, csak mindig lemaradt. :)
|
|