Satelite Creative Commons License 2005.05.03 0 0 445

Sziasztok:-)

Jelentem a világ végéről a harmadik emeleti erkély közepéről is sirály volt minden!

Jó hogy nem voltam közelebb HOZZÁ, mert még a távolból és lélegzetelállítóan szép volt és lebegtető. (Nagyi meg majd úgy is egyből kiszúrja a video-message-en a prios R.E.M. pólós srácot ott a végén:)) Egyszerűen megfoghatatlan, berepült közénk mint a tavasz és most el is suhan, de mindenki szívében ott marad egy szép saját emlék!

Kicsit idegesen ültem a sok rádión-nyert-ingegyenjegyes ember között, akik szent szövetséget kötöttek, hogy nem adják meg magukat egyetlen ritmus-foszlánynak sem, de jó volt non-komformista módon a mellettem ülő néni arcába üvöltözni k**va boldogan, hogy "well I'm here to remind you....":-)

Láttam minden tombolót fentről a teljes összképet, szépek voltatok gyerekek:-) Ott lett volna a helyem köztetek lent, de hát a jegyek ugye... még jó hogy legalább oda tudtam szerezni, ahol ültem.

Tudjátok mi a vicces? Rohadt fáradtan mentem oda és a végén úgy feltőltődtem, mint szinte soha!

Titkon álmodoztam egy Heart of the house-ról, de így is minden jó volt! Nem tudom Demjánék mennyi zsét nyomtak ebbe a terembe, de olyan akusztika volt, hogy az valami csuda! És szép volt, ahogy énekeltetek, énekeltünk:-)

Szép hetet mindenkinek!