Gáborci Creative Commons License 2005.05.02 0 0 6479
Sziasztok!

Huh !
Nem oan eccerű de tök jó ez a kamerázgatás.Már úgy értem, kamera tartás, mozgatás, megvilágítás, akksik és idők, kábelek és progik a szerkesztéshez...hátszóval nem uncsi az biztos.
750i -t vettem 1 hónapja, és naon teccik.Beltériben is teccik, egy db fénycső elégnek bizonyult egy kb. 15 m2-es teremben, de én inkább kültéren használom. Ott bámulatos, nem is értem, mit lehet ennél többet akarni.
Persze addig jó a zsiguli, amíg bele nem ül az ember egy merdzsóba....
De tényleg max. elégedett vagyok, amire vettem arra tökéletes.
Én erősen fülelem a motorzajt,de eddig nem hallottam.Talán süketszobában vagy színház csendjében kellene megpróbálnom de tényleg nem tűnt fel.
Lehet, hogy van, ha feltűnik, megírom.
Május 18-ig a Metro áruházakban Canon 750i 125 ezer, Panasonic GS17 100 ezer és adnak mellé 5 kazit is, Sony DCR-DVD92 150 ezer , ez dvd-re ír rögtön.
Viszont Sony CCD-TRV238 csak 70 ezer, persze ez egy réges régi modell.
Az árak persze alulról közelítenek az általam megadotthoz, úgy mint 124 999 és ilyesmi.
Én most újra telepítem a Windowst, hogy a teljes vinyót használjam, teszek fel progit a kamerához meg a gépbe fájervájer :)) kártyát , mer az meg nincsen is benne.
E havi kőccségem pedig lesz egy BP522 helyettesítő akksi a 1114 Bp, Bocskai 21-ből /az a bizonyos akksis weboldal/ meg a kártya és kábel meg pár kazi és kuss.
Júniusban meg tán progi, táska, kazik.
Ja, meg legkésőbb júliusban egy dvd-író is mer az se nincsen a PC-mben.
Meg kéne nyaralni is -- hát nem eccerű az élet.
Sziasztok!
Gratulálok az ifjú apának!

Gáborci