babarczyeszter
2005.04.30
|
|
0 0
549
|
Kedves Ein Gespenst,
tehetetlenül és értetlenül állok a gyanakvásod előtt. Mindenesetre a bizonyítás terhe a tiéd: ha szerinted fenyegető levelet írtam vagy irattam, azt be kéne bizonyítanod, mert ez meglehetősen súlyos és becsületembe gázoló vád. De meglehetősen abszurd is, így nem vesztegetnék rá szót, ha nem akartam volna kifejezni, hogy együttérzek veled.
Másodsorban arra próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy ha a levél tartalma antiszemita -- másodkézből ismerem --, akkor feltehetőleg egy antiszemitizmussal kapcsolatos megjegyzés válthatta ki, amit az én antiszemitizmussal kapcsolatos álláspontommal kapcsolatban tettél vagy tulajdonítottak neked. Ezért sietve felhívtam a szerző figyelmét rá, hogy gyűlöletének én is célpontja vagyok, még ha általában ellenzem is az antiszemitizmus körüli hisztériát. Rögtön meg is érkezett az adekvát válasz, mindjárt megkaptam az Eszter keresztnév SZDSZ általi kisajátítását fehánytorgató vád formájában a "libsi" jelző szemantikai ekvivalensét.
Csak annyit tudok mondani, hogy az ilyesmit nem szabad komolyan venni -- én legalábbis hajlok rá, hogy a névtelen gyűlölködő levelekre egy lelki IGNORE benyomásával reagáljak.
üdv
be
|
|