De engem nem kell, hogy megszeress.....
De ejnye kedves, hát én nem kértelek arra, hogy engem megszeress, én csak annyit kérdeztem, hogy Babarczy Esztert szereted e, de azt mondtad nem szereted, akkor nem szereted, de tén leg mi közöm nekem ahhoz, hogy te engem akarsz e szeretni vagy nem akarsz szeretni, vagy momentén utálsz avagy nem utálsz, szóval a világ összes kincséért sem szeretném, ha szeretnél, de azt nem értem, hogy Babarczy Esztert miért nem szereted, na jó, ha megmondod, hogy azért nem, mert sokkal, de sokkal tehetségesebb mint te, akkor az már egy nagyon jó indok arra, hogy ne szeresd, vagy pl. irigyled tőle azt, hogy álmában is szebb, jobb, érthetőbb, emberibb mondatot tud megfogalmazni, mint te, akkor az már szintén egy kellő indok, hogy a menthetetlen és kellő irigységed miatt nem szeresd, na látod ezek erős indokok, vagy ha például irigyled azt a fogalmazási módot, ahogy én irok, és köpködésnek véled, és ha azt mondanám, hogy engem Babarczy Eszter tanitott, akkor természetesnek vélném, hogy nem szereted Babarczy Esztert, és ezzel párhuzamosan viszont engem sem szeretsz, na ennek viszont én azt hiszem örülök, mert akkor lenne baj, ha szeretnél, de ne add fel, mert még talán meg is szerethetsz, csak ezt már magadnak sem mered bevallani, pedig lehet, hogy irányomban egy bimbózó szeretet alakult ki , csdak még kötkeztetsz.