Én tulajdonképpen nem utállak, hiszen semmi okom nem is lenne rá, hiszen egyáltalán nem ismerlek, csupán annyit kérdeztem meg, hogy nem zavar-e az, hogy a beirásaidra, hozzászólásaidra, előadásaidra, értekezéseidre, a reakciókat olvasva, bennemm felvetődött, hogy kurevára utálnak, de ha te nem igy olvasod reakciókat a bekapcsolt számitógépeddel, akkor némi kis mazohista vonásokat is vélek felfedezni, hogy imádod, ha általában , úgy irva, és olvasva ledorongolnak,
megkapod a napi beöntésedet, és gyógyszereidet, mág az is lehet, hogy virtuálisan magtalanitanak is, ha magosnak születtél esetleg, de ez már más káposzta, viszont elképzelni sem tudom, hogy mi a lófesztivál bajod van a kis kedves Babarczy Eszterrel, valami rosszat tett veled, vagy esetleg nem fogadta az udvarlásodat, szóvel én ezt nem értem és ha ezt nem tudod, röviden tömören megmagyarázni, nem 89600 kolumnával, akkor még az is lehet hogy pl. én kurevára utálni foglak, de ahogy látom, egyálttalán nem leszek ezzel egyedül, de mondom, csak akkor ha nem tudsz megválaszolni minderre, mert például miért nem utálod mondjuk
Erdőséágnest, de mondhattam volna akár a Kodorkaticádat is, habár ezek a szépreményü, megvilágosodott polgárhölgyek, még a hegyi pénisz szőlőjében lévő seprü átfejtésére sem alkalmasak, habár még a nagy szertartásmester a megtért Julianyóka még őket is átalakithatja és a ringben szépen ellesznek, de igaz közéjük semmi szin alatt nem fér be Babarczy Esztre, hiszten nagyon kitünne a müveltségével, nem illene be a tánckarba, akik a hegyi pénisz füttyögésére táncolnak, remélem ezzel te is egyetértesz, mert ugye minnél kisebb a pénisz, annál jobban füttyög, de akkor mostmár nyilatkozd el magad, hogy te szereted Babarczy Esztert , vagy nem szereted Babarczy Esztert ?