Szababa Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8026

Snowflakes: fel a fejjel. Azért Ronnie-val vagy nélküle is lesz jövőre izgalmas szezon és nehezen tudom elképzelni, hogy egyik napról a másikra egyszerűen eltünjön, hisz ezt már mások is megpróbálták (ld Hendry). Ráadásul ez a srác sokszor beszél össze-vissza : ) Kicsit össze kellene szednie magát, találni vmi olyan dolgot, ami a snooker-en kívűl boldoggá teszi az életben (pl ahogy mostanában mondja: a családalapítás) és akkor mellette biztos ismét egy vidám Ronnie-t látunk az asztalnál. Ha mi ezen a topic-on ennyit foglalkozunk vele, akkor el lehet képzelni, hogy a nagyvilágban mi lehet (ráadásul Te olvasol egyéb külföldi levlistákat is) Akármilyen profi egy játékos, a nagy és örökös nyilvánosság egy idő után biztos sok tud lenni : (

Ez a vb egyébként számomra azért érdekes mert ennyi rossz meccset még sohasem láttam egyetlen nagy versenyenen sem. Imádom a snooker-t (ez többen alátámaszthatják) de bevallom férfiasan több meccs közben átkapcsoltam máshova, elmentem vacsorázni, vagy totál ki is kapcsoltabm mindent stb stb Ilyet már rég nem csináltam.

Ennek a szezonnak annyi "értelme" volt számomra, hogy több fiatal tehetség tünt elő a ködből. Lehet, hogy most érett meg egy vérfrissítésre ez a sport?

Előzmény: Snowflakes (8025)