Törölt nick Creative Commons License 2005.04.27 0 0 428

Tisztelt Uram!

Erre a piszkoskodó hozzászólásra mindenképpen reagálnom kellett. Többször nyomatékosan felkértem , hogy ezt a kutyás , csaholós primitív hangú megjegyzéseit tartsa magában. Nem megy láthatólag. Pedig biztosan volna rá egyéb szó is, talán keresgélni kellene az iskolai olvasatok között.

De mindenképpen rendezném a nézeteltéréseket. Nézzük tételesen :

1. A 124. sz. írásomra érkezett egy kioktató válasz , ami már kellemetlenül érintett , de nem volt túl erős/"igénytelen, hányaveti hozzászólás"/. A 134-ben javítottam , mire szintén kioktatás a válasz.

A 189-ben fogalmaztam erősen /ezt hallgatom azóta is/ "teszek rá" és " silány, vacak, jellegtelen hadjárat". Erre jött a sértődött 193. sz /kultúrálatlan hangnem, durva, faragatlan szitkozódás , megvert kutyaként , behúzott farokkal iszkoltok/. Szerintem ez már sokkal erősebb volt , mint a 189. , de elismertem 194-ben , hogy erős volt. Erre jött egy flegma 201-es szokásos kioktatás.

Ennyit dióhéjban.

Tehát mindig erősebb válasz , sértődött hangnem , lekezelés.

2. Babarczy Eszterrel kapcsolatban kifogásoltam a megjegyzéseit. Főleg a családiakat. Szereintem nem illő családi vonatkozású kritikákat beszúrni ide. Amikor Önre írtak hasonlót , vérig volt sértve. Ez pedig így nevetséges.

Írnék néhány "kimagasló" megjegyzést :

-két pelenkázás között

-már üvölt a gyerek , kéri a vacsorát

-két gyerekpisiltetés között

-gumibugyit a gyerekre

-a pelenkázás alkalmassá teszi az államelnöki méltóságra /243

-lefekteti a gyereket időben , dúdolhat neki altatódalt /243

-a gyereket csicsijgatja /335

stb

Kíváncsi lennék , ha Önt hasonló megjegyzésekkel bombáznák , mi lenne a reakció?

Ez az egész fórum valami torz "csakazértisénvagyokalegokosabb" jellegű bizonyítási rovattá vált. Már csak ilyen az internet , mindenki bedobhatja véleményét a közösbe.

Valamit el kellene fogadnia. A világ nem csak csúcsokosakból és tökhülyékből áll. Van sok átmenet. Nekik is van véleményük.

Babarczy Esztert továbbra is gyönge intellektusnak és gyönge jellemnek tartom, mert a 175-ös számú hozzászólásában belehajszolta magát egy piti kis sunyiságba, amiből azután nem tudott kikeveredni sem intellektuálisan, sem morálisan. Jelenleg éppen lapít. A snaucerei, pitbulljai csaholnak helyette. Nívós civil kampányban, a profi elnökjelölt helyett amatőr snaucerek.

Ez az egyik kedvencem. Ennyi szemétséget nehezen lehetne jobban belezsúfolni ebbe a pár mondatba. Talán ezért kár volt a marxizmust olvasgatni. Ilyen beszólások bármelyik piacon hallhatók , nem kell hozzá olvasni.

Olvashattunk néhány hatalmas önbizalomről árulkodó ömlengést :

-Ti ugyanis sem intellektuálisan , sem morálisan nem bírtok fölém kerekedni , kár erőlködnötök. Kicsik vagytok gyöngék ehhez

-Mészáros Tamásnál jobb publicisztikát írok , még akkor is , ha mindkét kezemet beledugom a seggembe /bár ebből csak azt tudtuk meg , hogy milyen lesz a keze/

Azt ígérte , hogy "lelép" a fórumról , ha már nem Önnel szórakoznak. Nos már két hozzászólásom volt , ami nem Önhöz szólt , mégis beleszólt. Tehát kényszerről van szó.

Babarczy Székáccsal egy lapon nem említhető!

Az lehet. De Babarczy ki mer állni a nyilvánosság elé. Ez nagy különbség. Talán Önnek is valahol egy folyóiratban kellene villogtatni a tudását , nem itt , az amatőrök között. Itt könnyű győzni. Hiszen "csak csaholni tudnak , még vicsorgásuk sem félelmetes" , igaz?

Nem vagyunk kiebrudalva a fórumunkból. Csak már ízléstelen amit itt végrehajt. Lehet , hogy meglepőt mondok , de ezt a fórumot azért sokan olvassák. Talán nem kellene Babarczy Esztert hisztérikának, balek-jelöltnek , vagy egy szemétkedős 374-es irásban mindenfélének kinevezni. Moderálnia kellene saját magát. Csak gyakorlat kérdése. "Legúnyolni a sárga földig" bárkit lehet. De vajon illik-e?

Vannak más fórumok is , ahol lehet csökkenteni az agynyomást.

Maradtak a csahosok, akik viszont erősen aktivizálták magukat. Közöttük te is. Bizony, még a dili-fórumon is kevesen beszélnek oly gyalázatos hangon társaikkal, mint ahogy azt te tetted napokkal ezelőtt. Épp ezért a te szádból teljesen hiteltelen a „jó hangulat” utáni ácsingózás.

Azt kérded: csak te vagy-e ”érzékeny” a csaholásra. A válaszom: nem. Nem vagy rá érzékeny, merthogy te kezdted a csaholást. Vagyis az efféle magatartást nem érzékenységnek, hanem részint bunkóságnak, részint szemforgatásnak nevezik.

Erre nincs is igazán szó , sem kifejezés. Ez a kutyás motívum már sokszor előjött. Már többször jeleztem , hogy embereket nem nevezhet senki kutyának. Legalábbis nyilvános fórumon ne. Biztosan nehéz lehet felfogni egy tanult embernek , hogy ez másoknak bántó lehet. De még egyszer megkísérlem. Többször nem , mert ha ennyi megjegyzés után nem ragad meg , akkor kár próbálkozni.

Ui. Nem állítottam , hogy Ön rontotta el a hangulatot a fórumban. Pedig joggal tehettem volna. Azt írtam , hogy nem tesz jót a közhangulatnak. Ennyi.