Ancsyka Creative Commons License 2005.04.26 0 0 3356

Na jó, akkor már teljes a zűrzavar a fejemben a nyárra vonatkozólag. Valaki mongya meg nekem,hogyan lehet egyszerre 100 helyen lenni!!!

Peti, üdvözletet átadom, bár az egyetlen esélyest, akivel kocsmába mehetnék, épp mostanában rázom le, mert nagyon teper, és nem érti meg, hogy foglalt vagyok. Hát így járt... Nameg én is így jártam... Nem tudom, hogy lenne igazán jó, tiszta lelki dilemmában vagyok, nameg a kicsi lelkem kezd is mostmár kifáradni az örökös oda-vissza utazgatástól, meg ami ezzel jár, hozzávéve a tudathasadásos állapotokat, hogy most hol is vagyok éppen, meg mit kell csinálni meg stb. Szerencsére (vagy sajnos?) már csak 3 hét van hátra meg ez. Szóval már kezdem unni ezt a debreceni "bezárkózást" ugyhogy ha a helyzet nem változik, sajna egyedül kell kocsmába meg ide-oda járjak. Namost annak egyenes következménye, hogy fel akarnak szedni, amit nem akarok, vagy mittomén, hogy akarom-e. Az meg a legidegesítőbb, hogy az összes valamirevaló program hétvégéken van, amikor én kötelező jelleggel otthon tartózkodom. Ezen kívül a lakótársaim költöznek nyártól, ugyhogy a lakótárs-keresés is a nyakamban van, albérlethirdetéseket pakolok örökké, mert mindig leszaggatják. (Mindig csak az enyémeket...) Persze nem jelentkezik senki. Nemsokára a vizsgák is jönnek, ezen a héten a lakhatási támogatás igénylését kell leadni, de a cuccoknak a fele sincs meg, szaladgálhatok egész nap, persze du. 4 után, amikor nincs órám és ráérnék, már a fű se nő.

Egyszóval szar az élet.

De majd valami lesz.

Táborba mennék ezerrel, majdcsak összeáll a nyári programom is, egyelőre a "kaotica maxima" uralkodik. De ha megyek, ígérem, nem busszal megyek. :)

A jövöévi erdélyi helyszínre miért nem tippeltek? Talán mert tudjátok? Akkor osszátok meg léccilécci!

Enikém, örvendenék, ha jelentkeznél, bármily formában, az ehavi számlám sajnos számomra ilyesmit nem engedélyez...

pussz