Twins Creative Commons License 2005.04.26 0 0 477

Helló!!

Hát gratulálok a sikeres magszerzésedhez!!Ez a szerecsendiomag elég nagy ritkaság errefelé! Persze én nem is gondoltam erre, hogy kérek töled, mert mondtad mennyire vársz már rá!Az Annona aruantiacák ha kikelnek és lesznek felesleges példányaid, szívessen fogadom őket! Remélem minnél több ki fog kelni!Remélhetőleg a kakaómagok is joban bírják mint az elöző szállítmány!

Voltam kint én is a dísznöv.kiállításon, beszéltem is a Rappaiékkal!  Szereztem is tőlük egy Thai Édes Pomeló dugványt, csak még sajna elég kicsike !Na meg az ára sem volt olcsó!

Majd ha nagyobb lesz, és lehet belőle szaporítani szívessen adok nektek(Gáborke, Cucurbia)!!

Volt ott pád gyümölcs is mutatóban, gondolom cucurbia Te láttad, a legnagyobb citrusgyümi volt..! Hát szép darab! Remélem idővel nekem is ilyenjeim fognak lógni a fáról!Na meg beszereztem 3 fajta leandert, de sajna még nem tudom milyenek, majd akkor mondok biztossat, ha látom a virágait!

A kiállítás részemről kicsit csalódás volt, mert csupa egynyári virágot árúltak!

Üdv!!

Előzmény: cucurbia (472)