Már megint rossz vagy Ismáel.
Bocs , ha így szólítalak , nekem ez szimpatikusabb , ha zavar , közöld.
Ezt a csaholást , ha kérhetlek , ne említsd többet , nem tesz jót a hangulatnak. Vagy csak én vagyok érzékeny rá?
Én tehát azt indítványozom (ha jól számoltam, nyolcadszorra), hogy lassan (nem sietve!) csöndesüljünk el, hagyjuk ezt az egészet abba.
Támogatom. Sajnos teljesen eltértünk a témától , a szintem már teljesen elfeledett , amúgy alapjaiban is lehetetlen ötlettől. Személy szerint szeretném , ha az itteni alaphangulat megváltozna , esetleg előkaphatnánk valami Babarczy-féle írást , amit kielemezve nyaggathatnánk egymást.
Ha én BE lennék , biztos , hogy egy ilyen csapkodós fórumba nem dugnám be a képem. Mi lehetne a vége? Ha el akarnám vállalni a KE jelöltséget , rögtön jönne a kritika , hogy túl bátor , öntelt , stb. Hogy nem akarom? Gyáva. Csak vesztesen kerülne ki. Felesleges.
Laci
Ui.: Sajnos én nem merem kiadni a nevem , látom neked ez szimpatikus , mondhatni emberi megnyilvánulás ebben a virtuális dagonyában , amit alkotunk itt a fórumon.
Ebben a városban /30e/ sok az agresszív polgári csoportos pofa , akik csak a jelre várnak. Tök mindegy , hogy milyen jel. Csak le a komcsikkal , libsikkel , még sorolhatnám. Egyik sem vagyok , de kiver a víz az Orbánék esetleges következő 4 éves uralmától. Csak ennyi. Ha ezeknek bármilyen név , vagy e-mail a birtokukba jut , akkor nem szeretnék a bőrömben lenni.
Tehát maradok tisztelettel
BabaLaci