norris21 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 560
Ja tényleg, Tanácsot elfelejtettem. Ha játékra alkalmas lesz, akkor nálam Tömössel versenyezne a szerződéssel. Igaz, hogy Tömös nem a legjobb center, de negyedik számúnak megtenné, és ha játszana úgy kb. 5-6 percet minden meccsen, szerintem az megfelelő lenne számára is. És ne felejtsük el, hogy MAGYAR és ráadásul KAPOSVÁRI, szóval kár lenne elpazarolni, még ha esetlegesen csak 4. számú is.

Tanács center? (mintha 3-4-esként emlegették volna)

Kiss K.-t szintén erőltetni kellene 3.számú irányítóként, szintén 5-6 percekre. Nagyon fiatal még, tehetséges az biztos, bármi lehet... Mindig irigyeljük a körmendi utánpótlást, hát tehetségek azok nálunk is vannak, csak meg kellene adni nekik a megelőlegezett bizalmat. Mindig kiderül a végén, hogy a saját utánpótlás-nevelés a legbiztosabb és a legolcsóbb csapatépítési rendszer. A Rákóczinál is bebizonyosodott, létező kaposvári példa, remélem a kosarasoknál is rádöbbennek végre erre.

Persze én is úgy gondoltam, hogy Varga felépül, ha esetleg befejezné, akkor szvsz elkerülhetetlen, hogy oda is külföldit vegyünk, mert Kiss K. még nem lenne elég, más magyart meg nem tudok mondani.

Kunc talán nem drágul meg annyira, végülis bajnokcsapatba érkezett, és valószínűleg 8. helyen végzünk. Szóval nagyon nem hivatkozhatna arra, hogy hú de jobb lett. Persze máshol lehet többet kap majd, és akkor nem fog maradni.

Stojant meg meg lehet próbálni, őnála sose lehet tudni, talán visszajönne.