IRISZKE Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1851

Hűűű, hát akkor te jó sokat álltál!:)

Én okos voltam és 9 utánra mentem, de már így is tök hátul lettem volna!:)...szerencsére bnőm meg mégokosabb volt nálam és ő meg nyitásnál már ott állt, szval tök előre kerültünk--végig láttuk miután megérekezett..ooollllyann jóóó:).--, merthát nyilván kihasználtam a lehetőséget.PSzóval így oké, hogy 1és fél órát álltam, de ha azt vesszük, hogy 10kor jött és fél 11kor már ott álltam előtte...hááát, nem is olyan rossz!Sőt...Aztán meg még egy csomó híresség volt ott:)

Úgy örülök, hogy mindent aláírattam, amit akartam(az elsőt magyarul és a 12.et angolul...sztem ez így stílusos:). ..meghát bhaveromnak egy cetlit:) )., mert a libribe fél 1re értem oda, szval akkor még max. 3an voltak rajtunk kívül Shan-fanok és szépen végig tudtam nézni azt a folyamatot, hogy hogyan kezd el áradni a nép...Jó ég...horrorisztikus volt:)...már 4 után picivel kikanyarodott a nép a folyosóra----akkor kezdtem el igazán sajnálni Darrent:).

Viszont ott sokkal jobb fotókat lehetett csinálni, mint a kongresszusi központba...bár ott meg családiasabbnak látszott csöppet a dolog...és akkor még nagyon mosolygott Darren(legalábbis az első félórában, amit láttam belőle:) )...

1ébként ált.ban mindenki úgy csinálja, hogy mindenkinek aláírja, pölö Ákos dedikáláson mikor voltam és 1/2 3tól éjfélig tartott elé kerülni....ő is ottmaradt!meghát milyen bunkó dolog lenne tőle, hogyha egyszer eljőn Magyarországra és akkor lejár az arra szánt idő és akkor "hát bocs, neked most nem írom alá..."az kib**** nagy geciség lenne!:)...bár nem tudom, én a libris sortól visszariadtam volna:P:P...

Mázli, h nem vagyok író!:))))...na jó, persze népszerűnek lenni jó dolog meg minden, dehát...:)