Annie Shan Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1850

elmesélem mi volt tegnap:
10-00 megérkeztünk a kongresszusi központba a sor már akkor is kb 100 méter hosszú volt.Lassan haladtunk előre .
11-40körül előrementem megvenni a 4. könyvet mert nkem az hiányzott.És akkor meg is kérdeztem "elnézés Darren délben elmegy?"válasz"nem mindenkinek aláírja"
visszamentem a helyemre kb 20méterre áltunk a 114es pulttól"ne csüggedjetek mindenkinek aláírja"a hír onnantól kezdve futótűzként terjedt.
1-00 a sor még mindig nagyon hosszú volt mögöttünk.De mi már csak 10 méterre voltunk.
1-15kor Darren mosdóra megy eszik és fotózkodik a plakát előtt.
30kor egy 40 körüli nő jelenkik meg"csak egyet irassatok alá lányok"mire én "nem azért áltam sorba 3és fél órát hogy egy könyvet irassak alá aztán gyorsan távozzak"Ő:"de van aki 12 könyvet irat alá és lassan haladunk."én"nekem csak 5 könyvem van és ne mondja hogy sokáig tart ráírni neki a nevét"ő"ha az író úr nem lázad!!"én"mért lázadna hát nem látja hogy élvezi???"
na a csaj ezután visszamentr a helyére és nem terjesztette tovább a hírét...
1-40Az egyik rendező közli "el kell innen vinni a gyerekeket ,mert ezek a pultosok itt reklomálnak"itt kezdődött el a versenyfutás"a 114 es karaván végéig aláírjaa többit talapítjük a nagyszinpadra"
megkértem egy srácot aki a baráztaival volt hogy hagy áljak be közéjük.mindenki attól félt hogy borul a sor..a hír hátra is eljutott.
Darren előtt:kettő óra körül kerültem elémegkérdezte melyik a kedvenc könyvem majd mindet aláírta...majd mondott valamit angolul aztán Báj Nóry!!!! én meg szia
képzeljétek volt egy lány aki sírva jött el Darrentől :fényképezkedett a lánnyal majd annak elkezdtek folyni a könnyei az író meg vigasztalgatta. a sor 2 óra után pár percel áttelepült a nagyszínpadra.a sor teljeseny nyugodtan átvonult..Darren pedig írt tovább.
nekem ezt írta bele..akinek ilyen van az írjon mert nem tudom kiolvasni:des tiny cant -nem tudjuk kiolvasni-or can he?!?
pleas aki dedikáltatott és ilyen van neki benne az írjon