Ez így teljesen igaz, erről beszélgettünk már egy csomót a topik nyitása után. Azért itt is van kivétel: A Pál utcai fiúk, amire nálunk a gyerekek a legőszintébben és meglehetősen lelkesen szavaztak nagy számban. (Meg azért vannak még kivételek, hiszen mostanában már nem kötelezők vannak, hanem háziolvasmányok, és nem évenként egy-egy, hanem néhány "drasztikus" intézményben havonta! :))
Igazából nem rád akadtam ki, hanem arra, hogy a topik eleje óta gyakorlatilag majdnem minden hozzászóló szóváteszi, hogy a kötelezőkre csak a sznobok szavaznak, pedig valójában nekik sem tetszik egyik sem; vagy azok, akiknek ezekből jut csak eszükbe cím, mert soha életükben nem hallottak másról (és ezeket se olvasták el). Nagyjából összefoglaltam ezzel az elmúlt többszáz hozzászólás legalább harminc százalékát. :((
A tegnapi show maga volt a dögunalom, gondolkodtam is, hogy vajon ki az a nagyon pihent rajtam kívül, aki végignézi, ahelyett, hogy a Megasztárt nézné (jut is eszembe, a nem olvasó réteg tuti, hogy nem az Egri csillagokra szavazott tegnap este emelt díjas sms-eket, hanem az énekesekre. :))