Kalema Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1085

Sziasztok!

Előszöris végre feltöltöttem 38 képet a honlapra: :)))

kalema.uw.hu

A Kutyanevelde menüpont alatt keressétek!

A kiskutyákkal az a helyzet, hogy:

Valószínűleg kettő szuka is a családban marad, egyet anyuék tartanak meg, egyet pedig elvileg én. A fiú kutyust már lefoglalták a fedező kanunk gazdái, hát remélhetőleg megmarad, annak ellenére, hogy erős hátrányból indult, messze ő volt a legkisebb, legfejletlenebb, bár mostanra szépen összeszedte magát.

Én mindent megtettem és megteszek érte, hogy szép, egészséges kutyus legyen belőle!

(Volt egy pillanat, amikor már fel akarta adni a kis picur (kan), de én nem hagytam neki... Egy órási közös, izzasztó küzdelem után megszültük végre a nyomasztó 'kakit', erős fenékdörzsölgetések közepette... Már kezdtünk megijedni, hogy elpusztul, de én nem voltam hajlandó feladni... szerencsére, mert azóta nagyon összekapta magát... egyfolytában cicin lóg, igyekszik behozni a leányzókat! :)))))

Szóval a leírtakból kiderül, hogy még két szuka kutyusnak nincsen végleges gazdija, bár bizonytalan ígéretek már szép számmal akadnak...

Meghirdetni még semmiképpen nem akartam, mert ki tudja még mik történhetnek... betegség, stb...

Mindenesetre komoly vevő természetesen érdeklődhet és előjegyezhet!

Előzmény: sholya (1083)