fáradtolaj Creative Commons License 2005.04.23 0 0 373
Kedves e.g.! Akkor lapozzunk vissza. Az, hogy alattomos nicknek nevezel, s állításaimra alapozva percegsz itt mint trójai falóban a szú, pontosítást kíván. Teljes neveddel," személyiségeddel ", ami azt jelenti, hogy a polgári nevedet leírtad, akkor jelentkeztél, amikor itt jól benyalt neked valaki, s elérkezettnek láttad a pillanatot, hogy ne fossz meg minket ennek ismeretétől.Ekkor már túl volt a topik azon, avagy el sem érkezett oda, hogy felvegye az általad a pofánkba vágott hegesztőkesztyűt. Azzal, hogy leírtad a nevedet, nem meglepő módon, a firtatási szokások, vagy a milyen nevet adjak a józsefvárosi piacon vásárolt kínai köpőcsészémnek, napi tájékozódást igénylő,mostanában megfelelő példaképek megfogyatkozása okán néha fejtörést igénylő megválasztása a gondos, előrelátó állampolgárt arra készteti, hogy egy már az első pillanatra találónak tűnő, de a pillanatnyi benyomáson alapuló döntést már soxor megbánt, viszont a névadást elérkezettnek találó topikolvasó igazolni akarván a sejtést további információt kér.És ekkor nyitottam én ki a kincsesládát. Oly korban éltem én, hogy vannak emlékeim publicisztikai munkásságodról. Évekre eltűntél, amit én egyfajta igazságtételnek éreztem. Ma újra olvaslak itt-ott, ahol használják kétségkívül meglévő íráskészséged. Olyan vagy, mint az a bizonyos franciául tudó juhász, ami tényleg egy megható keurópai tréfa,főleg, ha belegondolunk,mekkora lehetne ez a nemzet, ha a sajáterős hülyéit bírná kedvelni, kezelni.Mondjuk pl ehhez kéne egy Babarczy Eszter.Nem mintha a KE-ség erre adna a jogosítványt.De térjünk rá az általam nickelezett fúrógépre.Sunyi módon a topiknyitón kéred számon, és rágalmazásban pártosnak nevezel mindenkit, aki nem védett meg téged, meg a családodat egy alattomos nick vádaskodásaitól.Szinte már a becsületed védelmében vagy "kénytelen" itt lehorgonyozni agyadat. Ezzel szemben mit állítottam én ?Egy személyes csalódásra emlékeztem, egy talált tárgy megtisztogatását az ujjlenyomatoktól te magad erőlteted.Szőlőbányász logikával.Én azt írtam, hogy az akkoriban kedvenc publicistám, amikor egy publicisztikájában az általa nyilván metaforaként használt, de sajáterősen ellopott fúrógép esetét kiterjesztette rendszerhibává, márminthogy a melósok szétlopták az agyukat, s ezt tekinthettem akkoriban annak ,hogy az önfeljelentő mintegy új gazdát keres, vádalkuval.Nekem címzett válaszaidból, a lengyelpiac, orosz laktanya, stb. általad felidézett illata engem igazol ÉRZÉSEM szerint, helyettem voltál használt.Mostmeg a családodat akarod megvédeni, szintén egy kiterjesztéssel. Nem bántott itt senki. Értetlenek. A leleteidre kíváncsiak , mert próbálnak megérteni.Horgonyt fel, jó szelek fújnak, a dagály isteni amióta általad teremtett. Ölel szerető taxis haverod.