pepanka Creative Commons License 2005.04.23 0 0 444

Igaz viszont, hogy így, majd amikor a végén kimondják az eredményt, hogy tehát, Magyarországon a ... - és nem azt fogják mondani, hogy az emelt díjas telefonálók és SMS-ezők között ... a Nagy Könyv : X

És kik veszik természetesnek, hogy ez az lejárás, mármint kik szoktak hozzá, hogy emeld díjas SMS-ben (ki)szavaznak...?- na azért csak nem az a réteg dönt efföllött is, leglaább is reméálem.  

Persze, innentőlkezdve hiába van benne Hamvas Karneválja, Sánta Ferenc Ötödik pecsétje... a külföldieknél meg két kötettel is Marquez, vagy például József és testvérei Manntól.

Nekem sem tetszik a lista. Nem tetszik, hogy a Harry Potter teljes mellszélességgel kéviselteti magát.

A kötelezőkről meg annyit, hogy különválasztanám, azt aki mondjuk a Tüskevérra szavazott,  (erre rosszmájúan azt mondanám, hogy akkor olvasott utoljára kötelezőt), és más pl a Bűn és bűnhődés, és ha valaki azt jelölte.

Aki azt írta, hogy hiányolja  a mai irodalmat, részletezné, hogy mit hányolt? Engem érdekelne. (Tudom magamról, hogy nem vagyok otthon a jelenkori irodalomban, ezért is érdekelne.)

Panka

Előzmény: Magdi60 (443)