Törölt nick Creative Commons License 2005.04.21 0 0 333

Itt vagyok , csak picit dolgoznom kellett!

Még egy ilyen piszok rendszert , hát itt még dolgozni is kell? Ezt nem mondták ám a renccerváltásnál vazzeg !!!

Na ennyit a "kicsitmesszelakomavárostó!" c. előadásból.

Hát ebben a filozófikus elemzésben nem tudok a partnered lenni , ehhez valaki mást kell keresned. Valaki okosabbat. A belinkelésemmel /fújjjj de mocsok szó , nincs erre valami magyar??/ szerettem volna valami helyes , normálisabb mederbe terelni a témát.

Jó lenne , ha eltérnénk az egyébként a fórumon gyakran fellelhető sárbadöngöléstől. Nem tagadom , én is itt bizonyos szinten agresszív voltam , de én már csak ilyen vagyok. Nektek nem kell ezt követni. Ez mindenkinek szólt. Úgy általánosságban.

Visszatérve a témára : Szili , az MSZP jelöltje semmiképpen sem szimpatikus. Én mondhatom , mint liberális és balos szavazó. Szerintem többet hisz magáról , mint amit teljesít és nem is olyan képzett , mint kellene. Azonkívül nem szimpatikus /és-el akartam kezdeni , de a túlképzett lányom ledorongolt:)/.

Azt sem tudom elfogadni , hogy olyan belső ellenzéket játszik az MSZP-nél , majd a KE-választásnál eljátszuk a "MSZP-nagyasszonyt".

Akkor már inkább BE.

De most már tényleg szeretném én is , ha megszólalna, mert kicsit túlpörögtük a fórumtémát /utálom a topik szót/ , s jó lenne , ha személyesen megjelenne. Biztosan lesz védő is , támadó is. Casus belli.

Laci