Kedves e.g.! Ha őszinte lennék, azt mondanám, húzz el a f@szba.Erre már többen kértek, s jómagam osztom ezt a láthatóan, kézfelnyújtással, vagy ökölrázással is látható többségi akaratot.Az előző hsz-ed első bekezdése, amire most képességeim szerint válaszoltam. Egyébként ha lehet nemdebár, de főleg ugyebár kedves oszi SZAKMAI választ nem bírok adni szíves érdeklődésedre. Én tényleg egy eccerű taxis vagyok, habár te nem látod, hozzászólásonként lefüstöl a helyesírást ellenőrző szoftver.De telik rá.Képzeld azt, hogy 20éves koromban Heisenbergnek a mérőket a részecskékkel szembeállító, az észosztók szemében penetránsnak tűnő elszólását tette, elhatároztam, részecske leszek.Nekem ma a tánctanár a Mérő.Aki játékos.Nekem ő a szakmabeli, hatás, ellenhatás,érdekek és érzelmek egyidejű léte egyszerre. És, háttal állva egy mondat szakszerű, tudományos körökben is helytálló kezdésének nem megfelelve, csak hogy megzavarjalak alany és állítmányügyben, maradok annál az elvemnél, hogy ráérek a poént reklamálni abban a bizonyos utolsó 1 órában.Addig is, mint a szivacs, virtuálisan keresem azt ahogyan élek és gondolkodom engemet igazoló embertársaimat. Hogy jól becsapjam magam.Szerencsés vagy, nem rád fogok hivatkozni, ha majd hallom, hogy keresd csak, se nem lát se nem hall már a papa.És ha a hsz-ed 2.-ik részére válaszolnék, azt mondanám, hogy nem hülyeség amit kérdezel.Benne van "tudásod" hiábavalósága, hogy hihetetlen, egy taxissal vagy kénytelen "beszélgetni", ide silányult a világ, s tulajdonképpen én azt próbáltam meg, hogy kizökkentselek a logikádból, ami szerint "fontos" dolgokról csak az arra hivatottak beszélhetnek.Amit SZAKMAILAG kérdeznél az úgy áll, hogy nézz engem nyugodtan a gátőrnek, aki megdöbbenve áll Bástya et. előtt /tudom ,nem egy snittben vannak/, amikor aszondja: Engem már le se szarnak?Ha nem derül ki neked ebből, hogy párhuzamos valóságban élünk,de nézem most a leányfalui rémet.10teletel.