Kedves Vágréti László, e.g. tojá ,stb.!Előszöris bocsásd meg, hogy nem téged javasoltak KE-nek. El lett cseszve a topikcím, nyeldesem is könnyeim, habár nem én találtam ki,valakik játékos kedvükben azt hitték, hogy a nagy testvér meghalt,lehet akármizni.Mielőtt mostmeg BE bántódna meg, azért érdekelt a topik, mert egy másikban azért aggódott Ő, hogy Leninnel szólva /mondom én/ az internet, mintegy a GOELRO-terv a "demokrácia" kiteljesedése lehetne.Én ezt úgy fordítottam le megamnak, hogy mindenki számít. TE magad fejtetted ki korábban, hogy a TUDÁST önmagában nem becsülöd semmire, ha a közösség érdekei szerint feleslegesnek, vagy idegen alapokon állónak találtathat.Nekem egy Babarczy féle aggódás az információáramlásról többet mond a VALÓSÁG-ról, merthogy a "valóság" itt ki van tömve a hozzád hasonlókkal, önkéntes és hivatásos mindenttudókkal. Tér nem marad senkinek, aki a nagypéternek megfelelő hajóépítők, a nemzetet tudásalapon magukkal cipelőkön kívül, a kibaszott cseresznyefák siratói, s az elveszett paradicsomot elvesztettjatagánra fordítókon, önkéntes kódexmásolók alattvalókról alkotott képébe nem illik bele.Elvileg BE lénye, hogy "tudásával" nem a különbözőséget, hanem a hasonlóságot "keresi" a nem általa épített korlátok között, megkülönböztet benneteteket, te egy szittya demokrata vagy.Nem szívesen lennék hulla azon a patalógián, ahol szövetmintákon bizonyítod be, hogy vannak alkalmasak, s kevésbé alkalmasak.Elfogadva szóhasználatotad a SUNYISÁGOMRÓL, az átvilágításoddal kapcsolatban, elsősorban a bennem általad keltett indulatból eredeztethető, korábban keletkezett, mielőtt polgári neved leírtad volna s csak a kettő összeadásából vetemedtem arra a nehezen, ha egyáltalán megbocsátható de valóban általam sugallt átvilágítós HIFELo-bol indíttatott.EZÉRT ELNÉZÉST.Csak ezért, a többi elmúlt.Mielőtt felkérnél arra, hogy mondjak akár csak egyetlenegy érvet is amellett, hogy miért BE legyen a KE, ilyen inkvizitálás után lehetetlen. Bicepszre gyúrnál a feltételezett hülye agyammal.Haladd meg a valóságot, szavazz BABARCZY ESZTERRE, és minden meg lesz bocsátva, amit vétettem ellened.