A napi egy siránkozást azt hiszem majd kifogom használni ezentúl, de persze csak mértékkel :) Ma már kicsit jobban vagyok, mondjuk okom nincs rá, dehát ez van :)
A heti min. 3 óra sportolás az elég bőven megvan nekem is :) Lehet, hogy nekünk meg az a baj, hogy túl sokat sportolunk???? :) Bár nekem mindig hiányzik a mozgás, ha egy-két nap kimarad már nyűgös vagyok, és nincs hol kikapcsolódnom sem igazán olyankor. A kosár az egyetlen tevékenység, ahol felhőtlenül tudok tevékenykedni :)
Nagyon is megértem ám azt, amiről írsz, én is nagyon sokszor éreztem/érzek ugyanígy, hogy bárcsak lenne valaki, akit csak úgy átölelhetnék és odabújhatnék hozzá. De az sem jó dolog ám, ha valaki hiányzik neked, de közben tudod, hogy már úgy is mindegy.
Ha valamikor lesz kis időd, tényleg olvasd el egyszer Coelhotól a Piedra... könyvét. Komolyan mondom, néhány dolgot másként gondol és érez utána az ember.
Szombaton itt lesz Budapesten Coelho és dedikálja a könyveit, és én nem tudok felmenni, mert meccsünkön kell játszanom... :(((( Pedig erre vártam már régóta, már szépen elterveztem, hogy milyen szép kis ajándék lesz belőle, erre... :(
Ilyen az én formám! (Napi siránkozást megint letudtam:)