Azért nem minden:) Sem a drake, sem a drog, sem a druida, sem pedig semmi ehhez hasonló nick nem kerül ebbe a szórásba. Nekem a policy betartatása a dolgom: "Egészségügyi probléma van? Kérdezzen! Amennyiben szakember válaszol, akkor a nickje "dr..." a státusza pedig Ident. Egyéb indexdoktoros nickkel nem tanácsos ide írni. Én szóltam..." Ennek az oka a fórumokban a titulussal való többszöri visszaélés jövőbeni kiküszöbölése.
Eközben nem vizsgálhatom a hozzászóló nick szakértelmét a hozzászólásai alapján, sőt kétségbe sem vontam a nick használatának jogosságát. Kevesen szoktak a nick adataira rábökni. Abban lenne célszerű feltüntetni a hivatást, illetve amennyiben vállalod, hogy osztod a pacientúrának az észt, akkor javaslom megfontolásra az idézőjeles szöveget. Ez magyarra lefordítva annyit jelent, hogy a saját nevedre kellene egy nicket regisztrálni, és akkor én gondoskodom arról, hogy a nicked státusza ident legyen. Az indexmail-en éppen rendszerhiba van, egy kicsit később megírom, hogy hogyan tudjuk ezt megbeszélni. Ha nem vállalod a saját neveden a fórumozást, akkor azt javaslom, hogy a bemutatkozásba írjad, hogy orvos vagy, illetve valamit a szakterületedről, ez már nem ütközik a fenti szabályba.
Én a magam részéről örülnék neki, mert elég kevés hiteles hozzászólást találok egyes topikokban. Sőt vannak olyan topikok, amelyek annyira magukra lettek hagyva, hogy nem teljesítik be a címükben ígértet. Hamarosan tovább struktúrálom az egész SOS-t abból a célból, hogy a segítség kérőknek és a tanácsot adúknak könnyebb legyen eligazodni. Lesznek olyan topikok, amelyet egy majdani új részlegbe teszek át, a betegcsevegőbe, ezzel is orientálni akarom az idetévedőt, hogy mit reméljen az adott topiktól.