don.cor Creative Commons License 2005.04.20 0 0 2476
Én a Sportingbet-ről tudok írni, de gondolom hasonlóan működik a többi is. Kinyitod a www.sportingbet.com weblapot.  <a href="http://hu.sportingbet.com/c/content/home.html">itt</a> .  Regisztrálod magad. Nagyon fontos, hogy a nickeden kívül a tényleges adataidat add meg, mert a számlád feltöltése és az esetleges nyeremény igénylése a bankszámládon kersztül történik és a regisztrált adatoknak meg kell egyezni a bankszámla tulajdonos adataival. Ha tehát nem a te neveden van a bankszámla, akkor ne te ragisztráld magadat. Az utalás teljesen biztonságos, én már utaltam, meg nyeremény is vettem fel párszor. A bakszámla számukat az alábbi helyen találod meg: "Számlám"; "Számlafeltöltés"; Banki átutalás; "

Kedvezményezett neve: Interactive Sports Ltd.
Címe: 82-100 City Road, London EC1Y 2BJ, UK
Jogcím: 41A
Megjegyzés: kérjük ebbe a rovatba feltétlenül írja be Sportingbet felhasználói azonosítóját

Magyar forint - (HUF)

CIB Bank 10700024-23395606-51100005

Beballagsz a bankba, kérsz egy átutalási megbízás papírkát, kitöltöd és 2 napon belül a számládon lesz a pénz.

Mindezt - értelemszerűen - a bankkádról is le tudod bonyolítani, csak akkor az online feltöltési lehetőségeken belül ezt kell választani.

Min. 200 forintos alapon lehet játszani. Ha 22-ig átutalsz 25 ezret, akkor adnak 5 ezer forint bónusz pénzt, amit eljátszhatsz. Ha nem világos valami, akkor kérdezz!

Előzmény: Shortstop (2472)