kábelbúvár
2005.04.20
|
|
0 0
191461
|
Renátó (24), a Big Brother egykori játékosa, a nagy nőcsábász magányos. A gitáros tavaly nyáron szakított barátnőjével, és azóta nem találja a párját. A Blikknek bevallotta, hogy miért: nincs türelme a lányokhoz. Egyelőre csak a haverok és a zenélés tölti ki mindennapjait.
- Tudom, hogy én vagyok a hibás, mert túl önző vagyok a szerelemhez. Mindig érzékeny kislányokkal találkozom, akikre oda kell figyelni, akiknek folyton ápolni kell a lelkét. Nekem pedig ehhez nincs türelmem. - mondta Renátó, aki azt is elárulta, hogy egykori szerelmével, Párkányi Évivel már régen nem találkozott. Csupán telefonon tartják a kapcsolatot, és csak hébe-hóba beszélnek. Mindketten külön utakon járnak, de ha valami fontos dolog történik Évi életében, arról mindig tudomást szerez. Ám nemcsak a lányok, más is nagyon hiányzott eddig az életéből, mégpedig az édesapja. Nemrégiben felkerekedett, és egész Itáliáig utazott, hogy találkozzon vele.
- Már több mint hét éve nem láttuk egymást - mesélte Renátó. - Nem vittük túlzásba a családi programokat. Igazából azért kerestem meg, hogy nehogy kihagyjon a végrendeletéből - viccelődött a zenész. BLIKK |
Előzmény: pancer1 (191460)
|
|