mindenki, akitől olvasni lehet elemzéseket (excl. TörökPeti meg [origo] ;-) - szal az amcsik), ESPN-en, CNNSI, SportingNews, vatevör, ezt a két nevet dobja ki, és ezek olyan arcok, akik szavaznak is. Annak ellenére pl., h Nash v Shaq csak 1-1 hónapjátékosát kapott.
persze van még további száztizenhuszonakárhány voter, azokat nem tudom...
ja, és igaz, figyelembe veszik a csapat elért alapszakasz eredményét is. mindig is ment ilyenekről a vita, h pl. "a liga legjobbja" vagy "ki a csapata számára legértékesebb, aki nélkül nagy -*ószar lenne a csapat" kapja. erről is sokat lehet olvasni, és egy csomóan így, csomóan úgy értékelnek és szavaznak.
na mindegy, sztem nash v shaq, de eztnem az én preferenciám alapján mondom, hanem sztem így fognak szavazni. (éppenséggel ez azonos az én véleményemmel is...)
De általában, Pl. Marion és Amamré fel sem merült az MVP candidétek között, és - számomra meglepő módon - Dirk viszont sokszor felmerült. (csak azért meglepő, mert német, az amcsik meg "nacionalisták")
És érdkees, ilyen szempontból senki nem emlegeti Benvalaszt, vagy Reggie Millert, Bibbyt, stb. Idén nem ezekről a nevekről szólt a szezon.