fáradtolaj Creative Commons License 2005.04.19 0 0 290
Kedves e.g.! Látom, ma nem erőböl ettél sósat. Szóval a "tojá", hogy ne haljunk meg hülyén: most volt húsvét, a segélykérő omlett /s.o.s/ néma rettegése, ahogy önhibáján kívül, de készül a gyomorsavra, te meg a leendő köztársasági elnökünket magasztaló locsolóvers fabrikálása, megnézése, mehetelezése helyett bejössz ide, mint egy önkéntes rendőr. Hogy mi ez a viháncolás. Gépemen a szellemirtó beindult, s miután e.g.- ből egget csinált, a fordító /magyar vagyok, nem turista/ tojást akart, ezen jól összevesztek, s ez jött ki végeredménynek, én meg jól helybenhagytam. A világ amúgy is tele van rejtélyekkel. És gyártasz újabbakat. Tüdőszűrés alatt én nyilván az észosztók átvilágítását értettem esetünkben rád, nálam csupán a kátrányzabálókra kiterjedő állami gondoskodás esete forog fenn.Ezt elegánsan elfelejtetted. A többin meg értetlenkedsz. Hidd el, ha nem felejtettem el azt a régi írásodat, volt rá okom. Gugli mester segítene, ha... hahaha.De különben sem egy nyelven beszélünk, én lemaradtam a nagy szómaosztogatókiképző felvételiken, még mumpszos se voltam, szóval a helyi viszonyokra hangszerelt kánonok is elkerültek. Önerőböl, mint autodidakta Boborján próbállak környezetbaráttá tenni téged. Ahogy utolsó hsz.-edből kivettem, tudsz te normális is lenni, ha muszáj.Érezd ezt gyakrabban, jót fog tenni.És ha BE azt írja, hogy ez az izé hat, te 6-ra gondolj, ne a gumibot után kapkodj. Vagy inkább azt piszkáld, mint a klaviatúrát, a többit elolvassuk majd a tűsarokban, milyen horror van néha egy elsózott vacsika után. Képzeld azt, hogy parkőröset játszottál, és szétrugdostad a homokozóban a várat, a tortát, meg a sok szart, ami nem is az, aminek mondják a kis genyákok.Mert nem úgy néz ki. Meg a homok sincs elvágólag. Hogy valami vigasztaljon: Trierben megnéztem az öreg szülőházát.Múzeum.És nem Ázsia-centernek keresztelték.Kicsit van egy olyan érzésem, most, hogy megszólítottalak és talán egyszer megírják az emberiség IGAZ történetét, amibe nyilván benne leszel, a rólad szóló két oldal után az utalások között lesz ilyen: 3. Zámbó JimmY, a király, akinek Egyszer megjavulok én c. dalára relaxált Ő évekig 4. fáradtolaj, aki erre felhívta A TÖKÉLETES VILÁG ÖRÖKKÉ LEGTÖKÉLETESEBB FŐMÉRNÖKÉNEK / AKI ÚJRACSAPÁGYAZTA DÖCÖGŐ GALAXISUNK GYÉMÁNTTENGELYÉT/ figyelmét.Az utalások sorszáma azért ilyen alacsony, mert a galaxis felvirágoztatása még óhatatlanul sok dicsőséges tettet követel majd meg.Abba is hagyom, mert reggel lever a gyerek.Ahogy ez kinéz.Kölcsönös jobbulást. Balról.
Előzmény: Törölt nick (289)