Kedves Tojá ! A sok ész bajjal is társulhat, ha az érzelmek rovására van belőle több.Mázlista vagy, hogy egy vérliberális nő a feleséged,ahogy te azt képzeled egy rántotta körülkacagásánál.Írjál még ilyeneket, fület is fogok képzelni neked. Hogy ne törd a fejed, ki vagyok: Átmentem a tüdőszűrőn, de otthagytam a régi melót és vezető állásban vagyok, mint örök baloldali. Kedves Helyettes Vívó Úr ! Szarva közt a tőgyit sikerült...hogy a sajtóvitát sportnak tekintetted. Hogy nehogy félreértsd,netán átvilágítás miatti egzisztenciavesztésnek, /hogy gonosz legyek, mint ami nálad elképzelhető pusztán logikai alapon, s a gladiátorok örök kiszolgáltatottsága okán/ én egy dohányzó taxis vagyok, aki fénykorodban még gyári melós volt. S miután a topiclakók többsége nem rendelkezik ilyen dicső múlttal /mint én/, felhomályosítás miatt: sok sikeres, és sikertelen "harcom" volt mint gyári melósnak, pusztán a MTK alapján, az akkori "tömegszervezetek" teljes érdektelensége, közönye mellett. Édes volt azért az álmom, mert olvastam mindig, és sokat, és "tudtam", hogy nem vagyok egyedül, a Laci is /+még szarvasi is vagyok/ teszi a dolgát. Aztán jöttek a válságos idők, s számodra és számomra "utolsó asszóként" megírtad az általad a gyárból ellopott fúrógép esetét, kiterjesztve ezt a te általad már a felemelésükért otthagyott melósokra is, mint népszokást, meg természetesen, mint az "eddig létező legjobb rendszer bukásának" okát is megtaláltad. Jól írod, illúzió volt, nekem egy máig tartó csalódás, okosnak képzeltem magam, neked meg egy fenőkő voltam, amin két asszó között élesíted a kardod. Így talán érthetőbb, hogy miért szólítottalak meg, s miután a sosetudjukmegnek nincs/talán tudatosan/ archívuma berakhatnád a fúrógépest. Mint Eörsi a sztálinosat pl. Ha már számon kérhető publikat akarsz. Nem a KE miatt.Nem mellesleg: miután ezen a tájékon ritkán vagyok olvasó, kizárólag BE miatt tévedtem ebbe a topikba, mert ő érdekel. Belédbotlottam. Róla el tudom képzelni, hogy éjjelente nem a felhalmozott muníciót leltározza. Rólad igen, de már tudom, hogy nem értem is teszed, talán úgy menthetőbb lenne.Mássz ki a fejedből mindannyiunk üdvére. Lehet, hogy túl személyeskedő voltam, de számomra ez most a "fagyi visszanyal"-ra emlékeztetően kihagyhatatlannak tűnt.