hontal
2005.04.18
|
|
0 0
6014
|
Szerintem nagyon jó kis kamera. Egy hónapja vettem és eddig csak annyi rosszat tudok eddig elmondani, hogy az alap akkumulátora(nincs hozzá Stamina) keveset bír, így épp most vettem hozzá egy nagyobb aksit. A fehéregyensúly beállítása tetszik: eléteszed a fehér papírt és kész;) A képe kültérben csodaszép, beltérben nappal úgyszintén, aki meg sötétben akar vele filmezni az ne ezt vegyen, hanem infrakamerát. Olyan két 60W-os izzónál már este is jó a képe, de a fehéregyensúlyt állítva ez sokat javítható. Kár, hogy olyan messze volt az a kamerateszt, megnéztem volna a GS 140-essel összemérve. Számomra negatívum, hogy nincs mikibemenet, és fókuszgyűrű, na és hogy az össszes handycam nagyon kicsi és nehéz vele kamerázni, és ennél a típusnál, mivel a keresője nem felhajtható, így az sz*rt se ér és nem is illeszkedik a szemedhez, meg szar színes és pixeles:((( Helyette van érintőképernyős manuális kamufókusz, és intelligens miki csatlakozófelület, meg 16:9-es LCD kijelző, és még egy-két parasztvakítás...
Van egyéb konkrét kérdés? |
Előzmény: Pityóka69 (6012)
|
|