yesser Creative Commons License 2005.04.18 0 0 11
Persze, de mindenki felháborodna ha egy operációs rendszer kötelet ajánlana felhasználói egy részének, vagy éppen miután már megvetted, a kifizetett árból a saját családjának utalna vissza. De nem a nyereségből. Dehogy, a saját pénzedből. Az hogy milyen színű, kicsit bénázik néha, homoszexuálisok, hívők, hitetlenek, feketék, romák is használhatják, könnyebben elviseli még az is, akinek a fenti jelzők zsigeri kiütéseket okoznak, mert nehezen viselik a másságot - mégis egyszer csak megszokják. De hogyan működhetne egy termék, amelyik elitéli felhasználói egy jelentős részét? Nálunk mégis működött, és mintha 2006-tól megint szeretne.
Befejezésül pedig, hogy miért nyitottam egy olyan mondattal ami több éve hangzott el? Talán mert általam nem, de pártjában tisztelt Kövér úr lakossági fórumainak szövegében például engem móresre kellene tanítani, sőt, kiverni a fejemből a butaságokat. Igen, képnytelen vagyok magamra venni, hiszen nem vagyok fidesz szimpatizáns. Ami viszont nagyon furcsa, hogy a hivatalos beszémolók alapján még a saját pártja is cnzúrázza a párt egyik vezető emberté, hiszen a fórumokról kiadott összefoglalókban egy teljesen szokásos hangvételű szöveg olvasható.

Ajánlok egy frissítést mindnekinek, aztán tiszat fejjel telepítgetni.

Üdv:

yesser