tango30 Creative Commons License 2005.04.18 0 0 963

Jó reggelt mindenkinek!

Lacza Úr, legalább nem csak én vagyok új itt a topicon;) én is nemrég csatlkoztam csak..:) Kaja ügyben én sok tanácsot nem tudok adni, az én ebecskéim kicsi koruk óta rászoktak a tápra, úgyhogy eszik;) Meg minden mást ugye, ami még jön, az már nem porbléma;) Azt pedig ne bándd, hogy az ágyban hempereg, én már hiányolnám is öket, ha nem alhatnának velünk:)

Hát lányok, tüzelés: nálunk is nagyon nyafka a Pepe olyankor, már tüzelés elött olyan kis bújós, meg követeli extra módon a szeretetet. Aztán a tüzelés második hete a legrosszabb, mert el nem mozdulna az ajtó elöl, és akkor sírdogál. Föleg, amikor megérzi, hogy a kanok a ház körül mászkálnak. Na, akkor rázendít. Nem tudom egyébként, nagyon jó szaglókájuk lehet, mert nem látja a kanokat, de azonnal tudja, hogy ott vannak. A legjobb ilyenkor, ha tudtok vele foglalkozni... elég fárasztó, de egész nap le kell foglalni, akkor jobb a dolog, játszani, új utakra vinni sétálni... (bár a séta ilyenkor rizikós, mi sokszor ki is hagyjuk)...

Viszont szerintem az nem igaz, hogy a kutyát muszáj egyszer pároztatni, mert az jót tesz. Bár anno még én is ilyen megfontolásból fedeztettem be a Pepit. Csak aztán késöbb olvastam, meg orvos is mondta, hogy ez egy régi tévhit. De nem érdemes kihagyni a piciket, mert világraszóló élmény:))))))))

Kalema biztos el van foglava a kicsikkel, nagyon remélem, hogy nemsokára gyönyörü képekkel, és beszámolóval jelentkezik!

Szép napot mindenkinek, majd még benézek!