elbéjé Creative Commons License 2005.04.17 0 0 273

Off: én végigolvastam az egész topicot. Különös egy ember vagy, de nagy versenyző az biztos. Vita- és reakciókészséged, valamint "állóképességed" lenyűgözött, ritkán találkozni ilyen jelenséggel a fórumon... azt sajnáltam csak, hogy belemelegedve a vitába, gyakran vagy sértően fölényes és kioktató,  ez pedig gyengíti az amúgy okos, összeszedett érveket.  

A konkrét vitahelyzetet illetően az volt az érzésem, hogy BE szapulásába belejötél, mint "kiskutya az ugatásba", mintha beleszerettél volna a saját érveidbe és egyre keményebben osztottad volna mind a topic alanyát, mind a mellette síkraszálókat. Az eleinte csak viszonylag finoman megfogalmazott ellenérzések (ellenszenv?) egyre dehonesztállóbbak lettek, szinte elvonatkoztatva az alanytól.... érdekes volt.  

Többször is látva, olvasva BE-t, valamint a nálad a biztosítékot állítólag kivágó - a te ítéleted szerint - félresikerült mondatát, valójában nem láttam indokoltnak ezt az ingerült támadássorozatot. (valami szublimáció?) Mindattól függetlenül, hogy abban egyetértek: csacsi reakció volt ilyen komolyan venni - és ennek hangot adni - a fórumos elnök-jelölést.

Előzmény: Törölt nick (269)