ribizli Creative Commons License 2005.04.17 0 0 1409
_Bármilyen_ receptnél szükség lehet szerintem némi korrekcióra, én két alapszabályt tettem megfigyelések alapján, ajánlom mindenki figyelmébe.

Ha kevés zsiradék van a tésztában, akkor fűrészporszerű száraz és többnyire ehetetlen lesz az eredmény - teljes kiőrlésű liszt esetén egyébként is van ilyen "hajlam", tehát több zsiradék kell kicsivel.
A tésztának kb. galuskatészta sűrűségűnek kell lennie, különben túl száraz, morzsálódós lesz, és esélyes, hogy nem jön ki a formából.
Szerencsére az összeállított tésztánál mindkét paramétert a végén is lehet módosítani, így is szoktam tenni. :)

Sajnos vannak olyan szakácskönyvek, amiknél külön is figyelek, mert többször előfordult már, hogy irreális volt a recept...

De szerintem amiatt, hogy mini, vagy normál muflisütőben készül egy tészta, nem kellene változtatni a sütőpor mennyiségét.
ribizli